Andmeturveː tehnoloogia, koolitus ja reeglid

 DDoS Attacks

DDoS rünnak on toiming, mis võib täielikult või osaliselt keelata mis tahes Interneti-ressursi. Peaaegu iga Interneti-ressurss, näiteks veebisait, mänguserver või valitsuse ressurss, võib toimida ohvrina. DDoS-i rünnakut ei saa tänapäeva reaalsuses korraldada üksi. Enamasti kasutab ründaja viirusega nakatunud arvutite võrku. Viirus võimaldab saada nakatunud arvutile vajaliku ja piisava kaugjuurdepääsu. Selliste arvutite võrku nimetatakse botnetiks. Tavaliselt on botnetidel koordineeriv server. Olles otsustanud ründe rakendada, saadab ründaja koordineerivale serverile käsu, mis omakorda annab igale robotile signaali hakata täitma pahatahtlikke võrgupäringuid. 
DDoSi rünnakute tagajärjed võivad olla väga erinevad, alates teie serveri sulgemisest andmekeskuse poolt kuni ressursi maine ja kliendiliikluse täieliku kadumiseni. Paljud organisatsioonid valivad teadmatult raha säästmiseks hoolimatute turvateenuste pakkujad, millest sageli kasu ei tule. 
DDoS-i rünnakute eest kaitsmiseks on mitu võimalust. Üks populaarsemaid on pöördpuhverserveri kaugkaitse. Kaitse ühendamiseks ei pea te oma hostiteenuse pakkujat vahetama.



Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Teistmoodi IT

Milline omadus võiks kõige enam eristada "proffi" sama eriala "käsitöölisest"?

Kaks tuntud IT-juhti