How to become a hacker

 Opinion about hackers

Häkker on inimene, kes kasutab arvuti, võrgu või muid oskusi tehnilise probleemi lahendamiseks. Mõiste võib viidata ka mõnele isikule, kes kasutab oma võimeid selleks, et saada kuritegude toimepanemiseks volitamata juurdepääs süsteemidele või võrkudele. Häkker võib kindlasti varastada teavet, et identiteedivarguse kaudu inimestele haiget teha või lunaraha kogumiseks süsteemi alla lasta. 

Arvan, et see, mis teeb häkkerist heaks või halvaks, sõltub täielikult tema kavatsusest algusest peale. Enamik inimesi tahaks tänapäeval uskuda, et häkkerid vihkavad ühiskonda ja kasutavad tehnoloogiat inimeste ärakasutamiseks, nende elude rikkumiseks, kõige varastamiseks või lihtsalt inimeste trollimiseks. Kuid häkkimine ei tähenda ainult selliste kuritegude sooritamist.

Häkkereid on kahte kategooriat: musta mütsi häkkerid või valge mütsi häkkerid. Musta mütsi häkkerid - nemad on pahad, ma olen neist juba eespool kirjutanud - nad kasutavad oma oskusi selleks, et enamikul juhtudel teistelt inimestelt midagi varastada.

Kuid on ka valge mütsi häkkereid. Nad on head poisid. Nad on kas vabakutselised või töötavad IT-ettevõtetes. Neid võib nimetada häkkeriteks, läbitungimise testijateks, küberturvalisuse spetsialistideks. Nad tagavad, et puuduvad haavatavused, mis võivad põhjustada andmete kadumist ja ärakasutamist. Vabakutselised teevad teistele ettevõtetele vearaha ja üritavad kõike häkkida, et nad saaksid õnnetule kliendile oma august teada anda. Muidugi hinna eest.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Teistmoodi IT

Milline omadus võiks kõige enam eristada "proffi" sama eriala "käsitöölisest"?

Kaks tuntud IT-juhti