Virginia Shea 1 käsus - Näe võrgus hea välja

 Näe võrgus hea välja

Ma arvan, et mõned inimesed arvavad, et internet on natuke ebameeldiv koht, kus inimesed püüavad kogu aeg üksteist solvata, osutades puudustele, võib-olla lihtsalt nende üle naerma. Selliseid inimesi on küll, jah, aga siiski, isegi kui need inimesed on olemas, ei tohiks te käituda just nii nagu nemad, vaid peate olema targem ja käituma viisakalt, see tähendab, et ennast võrgus hea välja nägema.

Oma kogemuse kohta ütleksin, et peaksite kindlasti oma kirjutise sisule tähelepanu pöörama. Kindlasti teate, millest räägite. Nii nagu päris elus, peaksite kogu aeg mõtlema, mida ütlete või kirjutate. Halb teave levib võrgus kulutulena. Mitte kõik inimesed ei mõista teie prügikasti eesmärki, näiteks võrgus rääkides. Olen võrgus näinud liiga palju inimesi, kes kogu aeg üritavad mind provotseerida. Selle asemel püüan neile mitte vastata. Ausalt öeldes on see alati nii olnud, kiusajatega on kõige parem neid ignoreerida. Vestluses peate olema kõige targem. See on minu nõuanne kõigile oma kogemuste põhjal. Kuid teie vastutate ainult selle eest, mida ise postitate, mitte selle eest, mida keegi teine ​​sellega teeb.

Lisaks on siin minu nõuanne - veenduge, et teie märkmed oleksid selged ja loogilised. Ei ole suur asi kirjutada lõiku, mis ei sisaldaks grammatika- ega õigekirjavigu, kuid pole sellel siiski mingit mõtet. Niisiis, peamine on see, et peate oma teksti mõistma kõigile inimestele, kes seda lugema hakkavad. See võib kergesti juhtuda, kui proovite kasutada mõnda pikka ja nutikat sõna teistes, et teiste silmis jahedam välja näha, kuid sellega muudate oma teksti loetamatuks. Parem on see nii teha, et kõik saaksid teie sõnumist aru.

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Teistmoodi IT

Milline omadus võiks kõige enam eristada "proffi" sama eriala "käsitöölisest"?

Kaks tuntud IT-juhti