Milline omadus võiks kõige enam eristada "proffi" sama eriala "käsitöölisest"?

Milline omadus võiks kõige enam eristada "proffi" sama eriala "käsitöölisest"?

Proffi on inimene, kes on omandanud kutsetegevuse normid ja oskused, rakendades neid kõrgeimal tasemel. Jälgib kutse-eetikat, arendab valitud elukutse abil isiksust, panustab loominguliselt oma töösse ja püüab juhtida ühiskonna tähelepanu erialale, mille ta kunagi valis.

Käsitööline on teatud oskustega isik, kes valmistab müügiks ja tellimiseks käsitöötooteid, töö lõpptooteid, mis on loodud meetodil oma tootmisvahenditega käsitööga seonduvaid.

Kuidas need erinevad?

Professionaal pakub oma toodet või teenust professionaalselt, ilma seda peale surumata, kliendile kättesaadavas keeles. Professionaalil on oma veebisait või ajaveeb, mille järel saate aru tema haridustasemest, elust, mõtteviisist. Siiski tundub mulle, et professionaali mõtlemine on palju ebastandardsem kui meistri oma. Tema oskused on ka palju laiemad. Professionaal saab valida kliendile midagi individuaalset, kui meister järgib ainult juhiseid, toimides nagu konveier. Meister ei vaja meeskonda, et arutada näiteks projekti. Lõppkokkuvõttes usun, et meistri töö on lihtsam kui professionaali töö.


 

Комментарии

Популярные сообщения из этого блога

Teistmoodi IT

Kaks tuntud IT-juhti